Online Masterclass Biogas (23 en 24 november 2020)

By 2 november 2020 januari 24th, 2022 Nieuws
Masterclass Biogas (2020)
Voor de gassector is er maar één weg vooruit: decarbonisatie. Belangrijk onderdeel van het bereiken van dit doel is het vervangen van traditioneel gas door verschillende soorten hernieuwbaar gas, zoals waterstof en biogas.

Op de ochtend van maandag 23 en dinsdag 24 november 2020 organiseren de energie-businessschool Energy Delta Institute (EDI) en European Biogas Association (EBA) de eerste virtuele masterclass Biogas. Deze online training van twee ochtenden neemt de deelnemers in een helikopterview mee langs de belangrijkste onderwerpen van de volledige biogaswaardeketen: van biomassa tot biogasproductie, upgrading, distributie en consumptie.

We kijken voorts naar belemmeringen bij regelgeving en de maatschappelijke acceptatie van hernieuwbaar gas en verschillende toepassingen, bijvoorbeeld in de mobiliteit.

Ben je relatief nieuw in het onderwerp en wil je meer weten over deze training? Neem dan contact op met Nanne Bakker. Mail naar: bakker@energydelta.nl, of bel op:  +31 (0)6 47026911.

Meer informatie en online inschrijven: Masterclass Biogas

Interessante links