Theo Verleun wordt directeur Programma’s

By 17 januari 2017 Nieuws No Comments
Theo Verleun, directeur Programma's
Met ingang van 1 januari 2017 is Theo Verleun benoemd tot directeur Programma’s van Groen Gas Nederland. Verleun is afkomstig van DSM, waar hij als directeur Marketing & Sales commercieel verantwoordelijk was voor de internationale biobased en biogasactiviteiten. Hij is ook oprichter en voorzitter geweest van de company council van de European Biogas Association.

Bij Groen Gas Nederland wordt Theo Verleun verantwoordelijk voor de coördinatie en ontwikkeling van diverse programma’s gericht op schaalvergroting en meervoudige verwaarding van biomassa. Zo zal hij de Green Deal Business met Biomassa en Biobased Gas verder gaan uitwerken met duurzame leiders als AkzoNobel, FrieslandCampina en DSM en de ministeries van Economische Zaken en Infrastructuur en Milieu.

Gerd van de Logt, algemeen directeur van Groen Gas Nederland: “Theo komt van een duurzame koploper en neemt veel internationale ervaring mee, zowel op brancheniveau als verduurzaming in diverse industrietakken. Die bredere blik past uitstekend in de diverse innovatiesporen van onze sector. We verheugen ons op de samenwerking.”

Interessante links